Persberichten

 

‘Waardecheque voor familie Bilker bij emailactie’Waardecheque
Bij Harms Mode kunnen klanten hun email adres inleveren. Niet alleen ontvangen zij dan regelmatig een interessante nieuwsbrief maar ze maken bovendien kans op een kledingcheque t.w.v. 150 euro. In december 2013 was de familie Bilker de gelukkige winnaarvan deze cheque. Ook in 2014 gaat Harms Mode door met deze actie. Voor het persbericht klikt u hier.

 

Overhemd zoekt man’
In oktober had Harms Mode de actie ‘Overhemd zoekt man’. Dit hield in dat klanten hun oude overhemd in konden leveren, om bij aanschaf van een nieuw overhemd 15 euro korting te ontvangen. Zoals in de Dockumer Courant van 14 november te lezen was, zijn deze overhemden geschonken aan stichting EU-Roma. Voor het gele persbericht klikt u hier.


EK Toto

Voor het EK voetbal had Harms Mode de EK Toto actie; onze klanten konden alle voetbaluitslagen voorspellen en maakten hiermee kans op modecheques. Het gehele persbericht, welke in de Dockumer Courant stond, leest u hier.

Dokkum Magazine
In de voorjaars-/zomereditie van 2011 stond er een prachtig artikel over Harms Mode in Dokkum magazine. Benieuwd naar het artikel? Klik dan op de foto hier naast.