Trends

Wat zijn de trends deze lente/zomer voor de heren?

Kleur! In de zomer mogen vrolijke kleuren natuurlijk niet ontbreken aan je outfit. Maar dit jaar al helemaal niet, want kleur is in! Hoe feller hoe beter. Van neonroze tot oranje, het kan allemaal. Voel je je niet helemaal comfortabel in die felle kleurtjes, dan kun je dit ook in de details terug laten komen. Bijvoorbeeld een t-shirt met gekleurd merkembleem, of een polo met een gekleurd detail in de kraag. Maar voor degenen die helemaal niet van dat bontgekleurde houden, is er ook nog de pastelkleuren trend. Van mintgroen tot lavendelkleur, en alles wat er tussenin zit is geoorloofd. Draag een pastelkleurig overhemd naar kantoor voor een casual chique look.

Prints en dan met name de tropische prints We zien komend seizoen heel veel overhemden met prints en dan met name tropische prints, ook wel resort shirts genoemd. Van palmbladeren tot bloemen, in subtiele kleuren tot bontgekleurde exemplaren. Combineer een resort-shirt met jeans en sneakers voor een casual look. En in combinatie met een short, ben je helemaal klaar voor de vakantie!

Polo’s Poloshirts zijn natuurlijk nooit helemaal weggeweest. Deze zomer zien we niet alleen het klassieke exemplaar voorbij komen, maar ook de gebreide variant. Deze zien er net even wat chiquer en luxer uit dan het gewone poloshirt. Ideaal om op warmere dagen naar kantoor te dragen.

Duurzaamheid Misschien niet meteen een trend te noemen maar er wordt steeds bewuster gekozen voor duurzaam geproduceerde kleding. Ook wordt er vaker gekozen voor een paar goede tijdloze basisstukken die niet meteen onderhevig zijn aan trends, en dus langer meegaan.

U zult vast weten dat trends bedoelt zijn als persoonlijke inspiratie. Bent u nieuwsgierig? Kom dan snel eens langs bij ons op de Diepswal en laat u inspireren. De koffie staat voor u klaar!