Creenstone

Creenstone maakt speciale en unieke buiten kleding voor vrouwen. De jassen zijn een mix van subtiele, eigentijdse mode met een zelfbewuste, vrouwelijke stijl.

Hun doel is dat klanten zich speciaal en mooi voelen;

trots op zichzelf zijn.

Buitenkleding is hun specialiteit. Dankzij hun ervaring zijn de jassen en jacks met zorg gemaakt , zijn ze praktisch, mooi en duurzaam. Er wordt gewerkt met de beste materialen en technieken en daarom zijn de jassen altijd flatterend, comfortabel.

Een Creenstone jas heeft een perfecte pasvorm en zit erg aangenaam. Iedere jas is schitterend, duurzaam en prachtig van ontwerp. Het wordt onder leiding van Jetske Kooi, ontworpen door en voor vrouwen. Zij zorgt ervoor dat zelfs het kleinste detail van een Creenstone jas nauwkeurig wordt voorbereid en uitgevoerd, tot de kleinste luxueuze details in een kraag, de zakken of het stiksel.

Elke Creenstone jas wordt met liefde gemaakt. De jassen zijn bijzonder modieus en eigentijds. Hun doel is vrouwen het vertrouwen te geven er optimaal uit te zien en zichzelf op hun best te voelen, ongeacht het seizoen of de gelegenheid. Deze doelstelling past perfect in de visie van Harms Mode.

We nodigen u van harte uit deze collectie bij ons te komen bewonderen.